Thursday, October 1, 2009

My hobby and I!

I love cardmaking. And this is one of my cards from my small (but fast enlarging) collection.



Am descoperit un nou hobby. De fapt am facut felicitari de multi ani.
Nu stiu cand am facut prima felicitare, dar stiu ca cel mai mare proiect al meu a fost acum 5 ani, cu ocazia casatoriei.

Aveam nevoie de invitatii si aici costa o avere. Plus ca eu aveam si putini invitati asa ca nu se merita, firmele facand pe comanda de minim 100. Asa ca m-am dus la un magazin de produse speciale pt diverse hobby-uri (e inca magazinul meu favorit, chit ca e la 60 km de mine) si am luat o parte din materiale. O alta parte am cumparat-o cand am fost in Romania si uite asa mi-am facut invitatiile pt cele 2 :-) nunti.
Eu am fost incatata de ele, iar invitatii le-au considerat interesante si foarte frumoase (modesta de mine).

Apoi am luat un mini set de facut felicitari si mai mesteream cate una cand aveam nevoie si nu ajungeam sa cumpar.

Cea mai mare drama am suferit-o cand am mesterit juma de zi la o felicitare si respectivul, a luat-o, a indoit-o frumos :-( in doua si a indesat-o in buzunar. Am murit nitel atunci. Mai ales ca ma chinuisem atat sa o fac cat mai frumoasa si mai dichisita si.............a ajuns direct in cos.

Si acum 3-4 luni o prietena stabilita in America mi-a dat un link cu blogul ei si................am "descoperit America".
Culmea cu cateva zile inainte de asta ma dusesem sa iau niste mici fleacuri de la un magazin de solduri si acolo aveau tare multe materiale de mesterit si-mi luasem niste hartii si paglici si nasturasi ca sa fac niste felicitari pt copilasii prietenelor mele (4 au nascut, si toate fetitele au numele Maria ca unic nume, iar doua dintre ele mai au si un al doilea prenume) si pt prietenele care sunt insarcinate si care vor naste in curand.

Si uite asa se nascu un nou hobby. Celelate fiind lenevitul (timp pt asta o sa am cand ies la pensie :-)) si cititul.


Asa, si la insistentele prietenelor mele, am hotarat sa fac un blog. In felul acesta e mai usor pt mine sa particip la diverse concursuri organizate de specialistele in mesterit cu hartii si stampilute, iar prietenii pot vedea usor "creatiile" mele.

Si am incalecat pe o sea si v-am spus povestea mea si a blogului si hobby-ului meu.

Sper sa va placa munca mea si de va place puteti sa si cumparati.

No comments:

Post a Comment